wired-logga

Din lokala elektriker nära dig!

LOKAL ELEKTRIKER I BROMMA

HITTA OSS HÄR

Boka elektriker >

Elektriker Bromma Elinstallation

- Vi utför alla typer av jobb, stora som små.

Letar du efter en kvalificerad elektriker i Bromma eller i närområdet Solna, i Norrort Stockholm? Sök inte längre! Våra erfarna elektriker är här för att hjälpa dig med alla dina elbehov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från kabeldragning och omkoppling till reparationer och installationer. Vi är alltid här för att hjälpa till, så tveka inte att ringa oss idag!

Lokal elinstallatör Bromma

Anlita auktoriserad elektriker

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande och mycket effektiv lösning. Vi är erfarna elektriker som utför ett antal typer av eltjänster i Bromma och Solna och kan erbjuda dig tjänster som sträcker sig från felsökning, installationer till inspektioner och underhåll. Privatpersoner, fastighetsföretag, entreprenörer och privata konsumenter hör till våra kunder.

elinstallator-stockholm
Vi kopplar in, ni kopplar av.

Lämna över elarbetet till en elektriker som har rätt kompetens och erfarenhet av elinstallationer. Vi utför alla typer av elarbeten, stora som små.

elektriker-stockholm-pris
Få en kostnadsfri offert och konsultation.

Fyll i kontaktformuläret eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er!

elfirmor-stockholm
Behöver du hjälp med El-service eller nyinstallation?

Vi hjälper dig som är privatperson, företag och bostadsrättsförening. 

priser elektriker

Vill du veta priset?
Vi hjälper dig!

Om du har ett eljobb i tankarna så är det bara att slå iväg
en signal för en kostnadsfri offert.

 

Få ett kostnadsfritt prisförslag direkt!

Kontakta oss om du behöver ett prisförslag på en installation.

Hos oss arbetar behöriga och bra elektriker i Bromma

Laddstationer för privatpersoner, företagare och föreningar.

Varje år har försäljningen av elbilar ökat med i genomsnitt 50% och efterfrågan på laddningsstationer med laddstolpar och laddningsboxar har aldrig varit större. Du har kommit till rätt ställe om du har en elbil eller elfordon och behöver en laddstation i Bromma. Vi är ett auktoriserad elföretag och kan hjälpa dig med allt från planering till installation. Vi kan hjälpa dig med laddningsutrustning för elbilar som jobbar för kommun, har en fastighet, förvärvar en bostadsrättsförening, uppgraderar din parkeringsplats eller äger en villa.

boka-elektriker
elreparator

Elektriker med elbehörighet - korrekt elinstallation

Elinstallationer av
kunniga elektriker

Vid alla arbeten som involverar starkström, som exempelvis nyinstallation av uttag, fasta ledningar och strömbrytare, är det absolut nödvändigt att anlita en kvalificerad elinstallatör. Det är ett krav för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och med minimal risk för elfel eller andra potentiella konsekvenser. Därför är det av yttersta vikt att välja en installatör som har rätt behörighet och kompetens. Genom att anlita en behörig elinstallatör i Bromma eller Solna garanteras en korrekt utförd elinstallation, vilket i sin tur ger bästa möjliga resultat med en säkert och långsiktigt resultat. Oavsett om du behöver hjälp med nyinstallation eller elservice i Bromma samt Solna finns vi här för att hjälpa dig!

Felsökning av el?

Vi har möjlighet att felsöka jordfelsbrytare samt identifiera andra elfel.
Ring oss för hjälp och rådgivning! Fyll i vårt kontaktformulär eller ring och
låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er?

wired-loggo

Vi står för

HÖG KVALITET

Vi levererar alltid hög kvalitet på elinstallationer. Vi är noggranna och experter på elinstallationer och följer alltid Elsäkerhetsverkets standarder. Kontakta oss för hjälp med ditt elprojekt!

Vi är ett

GRÖNT FÖRETAG

Vi är ett grönt företag som prioriterar miljötänk i alla våra elinstallationer. Vi strävar efter att bidra till en hållbar framtid med våra miljövänliga lösningar.

100%

KUNDNÖJDHET

Vi strävar alltid efter att uppnå hög kundnöjdhet. När våra kunder är nöjda med vårt elarbete, känner även vi oss nöjda och framgångsrika i vårt uppdrag.

Boka certifierad elektriker Bromma Stockholm

- Lång och gedigen erfarenhet inom elinstallationer

Vi erbjuder lokala elektriker och elingenjörer i Bromma. Vi hjälper dig att utföra elinstallationer i Bromma. Vår service erbjuder de bästa tjänsterna till våra kunder till överkomliga priser utan onödiga väntetider. Våra elektriker är behöriga och certifierade samt utför olika typer av elinstallationer i Bromma.

 

Vi erbjuder nyinstallationer av el och elservice i Bromma med hög kvalitet. Oavsett om det handlar om mindre elreparationer eller större elprojekt, finns vi här för att hjälpa dig. Vårt team av experter har den nödvändiga kompetensen och erfarenheten för att säkerställa att dina elbehov blir tillfredsställda på bästa möjliga sätt.

 

Våra kunder vill ha bästa möjliga service. Så förvänta dig om du bokar en lokal elektriker i Bromma att jobbet blir rätt utfört. Långa erfarenhet och kundfokus hjälpte oss att förstå vad vi vill erbjuda: snabb service och säkra elarbeten med omnejd. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp eller rådgivning med ditt elprojekt i Bromma!

 

 

Elservice och elinstallation - Wired Stockholm

- Auktoriserad elektriker Bromma

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från kabeldragning och omkoppling till reparationer och installationer. Vi är alltid här för att hjälpa dig! Tveka inte att ringa oss idag! Vi erbjuder snabb hjälp från skickliga och erfarna elektriker i Norrort

Våra elektriker är kvalificerade och certifierade. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande och mycket effektiv lösningar när det gäller laddstolpar, styrsystem smarta hem traditionella elarbeten. Några av de vanligaste elinstallationerna är:

 

  • Byta eluttag och byta strömbrytare
  • Renovering av elsystem
  • Installation av säkerhetssystem
  • Felsökning och reparation
  • Installation av laddningsstationer för elbilar
  • Installation av solceller

Kontakta oss för att få hjälp med ditt elprojekt i Norrort Stockholm! Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Välkommen till Wired Stockholm – din lokala elektriker i Norrort. 

Erfarna elektriker Solna

- El-service och elinstallation i Solna

Behöver du byta strömbrytare, lägga golvvärme, koppla lampa eller byta vägguttag i Solna? Vår erfarna elektriker erbjuder professionella tjänster för elinstallation och elarbeten i Solna med hög kvalitet och tillförlitlighet. 


Wired Stockholm AB är certifierade elektriker med lång erfarenhet av att utföra elarbeten i Solna och vi är väl bekanta med säkerhetsstandarderna. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service och resultat till våra kunder. När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du vara trygg i vetskapen om att arbetet utförs noggrant och effektivt. Vi är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa att din elinstallation uppfyller de högsta standarderna. 

Kontakta oss som kunnig elektriker Solna idag för att få hjälp med dina elprojekt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Spara tid och undvik bekymmer genom att anlita våra pålitliga och erfarna elektriker för dina elinstallationer i Solna.

30% ROT-avdrag på våra eltjänster

- Anlita elektriker och nyttja rotavdraget

Få elinstallation till ett bättre pris med ROT-avdraget. Genom detta avdrag kan privatpersoner dra nytta av upp till 50 000 kronor i avdrag på arbetskostnaden, vilket baseras på den betalda skatten under året. Detta innebär att du kan anlita en professionell elektriker i Bromma och Solna till en lägre kostnad.

 

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du se till att dina elinstallationer utförs av en kvalificerad och erfaren elektriker, samtidigt som du minskar kostnaderna. Dessutom reglerar vi avdraget direkt på din faktura. Vi förstår vikten av att ha ett säkert och fungerande elsystem i ditt hem eller företag. Därför sätter vi säkerheten och kvaliteten i fokus i alla våra elarbeten. Vi arbetar enligt de senaste säkerhetsstandarderna och använder modern teknik för att säkerställa att dina elinstallationer utförs på bästa möjliga sätt.

 

Kontakta oss idag för att dra nytta av ROT-avdraget och få experthjälp med dina elinstallationer i Solna och Bromma. Vi står redo att ge dig högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar som uppfyller dina behov och önskemål.

Wired AB: Företagsförsäkring & registrerad hos Elsäkerhetsverket.​

Sammanfattning
Installation av laddstationer och laddboxar, elinstallationer, EL-service
Servicetyp
Installation av laddstationer och laddboxar, elinstallationer, EL-service
Område
Bromma
Beskrivning
Elinstallationer, installation av laddbox, styrsystem för smarta hem..