Din lokala

Elektriker i Täby

Vid Akuta elfel? Kontakta vår EL-jour 24/7!

HITTA OSS HÄR

Boka elektriker >

Elektriker Täby - Elinstallation

Letar du efter en elektriker i Täby, Norrort Stockholm? Sluta söka! Våra lokala och behöriga elektriker är här för att hjälpa dig med alla dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som laddstationer, laddstolpar och elinstallationer, inklusive kabeldragning och omkoppling samt reparationer och installationer. Vi är alltid redo att hjälpa till så tveka inte att kontakta oss nu!

Elektriker Täby - EL-jour 24/7

Anlita behörig och professionell elektriker i Täby

Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande och mycket effektiv service inom elinstallationer, laddningsstationer och kontrollsystem (KNX). Våra erfarna elektriker erbjuder en mängd olika elinstallationstjänster som felsökning, gör installationer, inspektioner och underhåll. Myndigheter, kommuner, bygg- och fastighetsföretag, entreprenörer och privatkunder hör till våra kunder.

Behöver du en

elektriker?

Boka tid nu!

Fyll i kontaktformuläret eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst

samtal om hur vi kan hjälpa er?

Elektriker jour Täby

Anlita elektriker för elinstallation av laddstation i Täby

I Täby erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för alla dina behov. Vi erbjuder överkomliga priser och snabb service så att du kan vara säker på att du får elektriker som är proffsiga och utför arbetet enligt Svensk standard. Våra elektriker är kvalificerade och certifierade samt med många års erfarnehet utför vi en mängd olika elarbeten i Täby som laddstationer, laddstolpar, laddboxar och styrssystem KNX för smarta hus och villor.

Laddstationer för privatpersoner, företagare och föreningar.

För varje år som går har elbilar blivit allt mer populära. Varje år ökar försäljningen med i genomsnitt 50 procent. Behovet av laddningsstationer, inklusive laddningsstolpar och laddningsboxar, har aldrig varit större. Du har kommit till rätt ställe om du äger en elbil eller en bil som drivs med el och behöver ladda den. Vi är en licensierad elentreprenör och kan hjälpa till med allt från planering till installation om du arbetar i en kommun, äger en bostad, tillhör en bostadsrättsförening, utökar din parkeringsplats eller äger en villa.

Laddboxar för elbilar Täby
Styrsystem KNX Smarta hem

Styrsystem KNX till ditt smarta hem

KNX-husstyrningssystemet (Smart Home Control System) kan kommunicera med enheter i hela fastigheten och kan anpassas efter era specifika krav, t.ex. luftkonditioneringskontroll, dataspårning, larm, övervakning av vattenförbrukning, energianvändning, mätarinställningar, hushållsapparater och multimedia. Installationen av KNX är enkel och mångsidig. Den kan användas i en mängd olika situationer i både nya och gamla byggnader – från små bostäder till stora hus eller företagsstrukturer. Allt detta sammantaget gör KNX till det mest anpassningsbara styrsystemet på marknaden.

Boka certifierad elektriker i Täby, Stockholm

Vi är ett litet företag som vill erbjuder dig något unikt. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre elinstallationer till stora elprojekt för företag och kommuner samt Laddsstationer, laddstolpar, laddboxar och styrsystem KNX för smarta hem och villor. Vi arbetar snabbt och effektivt, så att du ska få hjälp med installation eller annat elarbete . Om du har några frågor eller vill ha en offert, tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper alltid gärna till.

Vi utför elarbeten, kabeldragning & laddboxar

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, t.ex. kabeldragning och elinstallationer. Vi kan också hjälpa dig med laddsstationer, laddboxar och laddstolpar samt styrsystem för smarta hem. Våra elektriker är certifierade och licensierade, så du kan förlita dig på att deras arbete utförs enligt Svensk standard. Vi erbjuder också ett brett utbud av varor och tjänster, som styrsystem (KNX), laddstolpar och installation av laddstationer. Vi är tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina elbehov!

Samarbetspartners

Sammanfattning
Installation av laddstationer och laddboxar, styrsystem för smarta hem, elinstallationer
Servicetyp
Installation av laddstationer och laddboxar, styrsystem för smarta hem, elinstallationer
Område
Täby
Beskrivning
Installationer av laddstationer och laddboxar, styrsystem för smarta hem, Elinstallationer